Egy hétvége, három program…

v, 2011-04-10 21:55 — senseiagocs
Egy hétvége, három program…

KARATE - FUTÁS - TRX
április 9./I. Szombaton ismét nagy létszámú versenyzővel vágtunk neki a IX. J.&S. Speed Kupa Gyermek, Serdülő, Felnőtt "C" kat. Kyokushin Karate és Utánpótlás Kata Versenynek. Persze katában nem indítottunk versenyzőt mert hát a hagyomány az hagyomány, de így is egy nagy és egy kisbusz kellett az utazáshoz. Sokat ellehet mondani erről a versenyről. A versenyt szervező sempai Szabó Kornélnak csak gratulálni lehet , hogy ekkora versenyt képes lekoordinálni, és szép díjakat kaptak a versenyzők stb..de ami tény az tény, hogy kinőtte a tarjáni csarnokot ez a rendezvény.  De mást is kinőtt időközben ez a versenyzői generáció.
Ez pedig a bírói gárda...
Sokat kell majd tenni és persze kommunikálni azért, hogy visszaadjuk a hitet a versenyzőknek
a szülőknek és persze e sorok írójának -magamnak is- a látottak után.

Jöjjenek most az eredmények:

Gy.I.ffi+37kg:
II.    Móczó Milán    Jászberény

Gy.I.női+35kg:
I.     Szabó Lidi    Jászberény

Gy.I.női 35kg:

II.    Kerekes Réka     Jászberény

Gy.II.ffi 44kg:
II. (!!csalással!!)   Palásti Kristóf    Jászberény

Gy.II.ffi 52kg:
III.  Muhari Márk    Jászberény

Gy.II.női 35kg:
I.      Mező Lili    Jászberény

Feln."C" ffi 90kg: 
II.    Borics Zsolt    Jászberény


Gratulálunk  a versenyzőinknek és kívánom nekik, hogy legyen motivációjuk ezek után is…

Fotók a versenyről hamarosan...

április 10./II. T-Home Vivicitta Városvédő Futás  - egyesületünk számára már évek óta a T-Home Vivicittá Városvédő Futás az évadnyitó futóverseny. Idén sajnos előző nap került megrendezésre az imént említett tavaszi szezonzáró tarjáni verseny. Ennek ellenére több mint 50 fővel képviselte magát egyesületünk a rendezvényen. A legfiatalabb Kövér Máté a maga 6 életévével. Rengeteg szülő is elkísérte a gyerekeket és ő maguk is futottak, sokan a 12km távot is vállalták. Sokan teljesítették közülünk a mai napon mindhárom távot  6 - 3,5 - 12 km. Két szülő Kerekes Tóni és Jenei Tamás(karatés is) reggel biciklivel vágtak neki a Jászboldogháza - Budapest távnak és 94 km megtétele után csatlakoztak a futókhoz. Kovács Feri pedig a félmaratont teljesítette 1:46:40 idővel.

április10./III. TRX Suspension Training Course

A mai napon szakmai továbbképzésen vett részt senpai Tóth Helga és sensei Agócs Tibor a budapesti Fitness Factoryban. A TRX edzői kurzust sikeresen elvégezték. A képzést Gulyás Mária és Pozsonyi Zsolt TRX mester edzők (Master Trainer) tartották.
„Mindkét oktató magas színvonalon komoly hozzáértéssel és emberileg is példa értékűen derűsen adta át a tudását. Tetszett a tematika, amit az oktatásunkhoz felállított a két oktató.
Változatosan, követhetően, nagy türelemmel és alázattal oktattak bennünket a TRX mára már
igen komoly alapjaira. Köszönet Nekik érte!” sensei

Egyesületünk tagjai hamarosan megismerkednek egy az egész világon rendkívül nagy erővel berobbant az élsportban is már használt funkcionális képességfejlesztő eszközzel a TRX-el…  info: www.trxinfo.hu

Képek a három eseményről  ITT

 

 

(tovább...)