EB - Kékescsúcs futás - Civilnap .... egy hétvége

v, 2012-06-03 11:49 — k
EB - Kékescsúcs futás - Civilnap .... egy hétvége
2012.06.02-a moszgalmas nap, hétvége volt a Yakuzák SE. Számára. Sensei Agócs és Tóth Helga, Csikós Niki, Szabó Zsófi az Európa Bajnokságon szerepeltek, ahol Helga a 3. helyet szerezte meg. Erről később bővebb beszámoló várható.
A kenyó család karatésai Laci és Dénes valamint Jász Laci a Kékescsúcs futáson vettek részt folytatva ezzel az egyesület hagyományát.
Ugyanezen a napon volt a jászboldogházi Civil Nap, ahol egyesületünk is részt vett. A falunapon a tavalyihoz hasonlóan rengeteg program volt, ahol kivétel nélkül képviseltük magunkat.
Délelőtt a főzőversenyen chilis babbal neveztünk (slambuc helyett:) melyet különdíjjal jutalmazott a zsűri. 
A délutáni programot a Yakuzák SE. Karate bemutatója nyitotta, ahol mindhárom dojo karatékái részt vettek. A bemutató a visszajelzések alapján nagyon látványosra sikeredett.
Ezt követően a jászboldogházi erős ember versenyen is indítottunk versenyzőt. Kövér Jani, id Bordás Sanyi, Szegedi Gábor és Nagy Márk képviselték egyesületünket a versenyen. A verseny jó hangulatban, nehéz versenyszámokkal  telt. De versenyzőink kitettek magukért és Kövér Jani megnyerte Bordás Sanyi pedig a második helyet szerezte meg a végén. Szegedi Gabi a legkönnyebb (64kg) Nagy Márk a legfiatalabb versenyző volt (16 év).
Hogy teljes legyen a nap Simon Orsi apukájának  6 éves almapálinkájával a legfinomabb pálinka versenyre is neveztünk ahol Karcsi bácsi pálinkája a 2. helyen végzett.
A strandmegnyitóval egybekötött Civil Nap idén is fergetegesre sikeredett, mindenki jól érezte magát. Jó programok, Jó közösség, Jó slambuc.... vagyis chilisbab :), Jó eredmények. Jövőre reméljük hasonló élményben lesz részünk. 

(tovább...)