Hinomoto Kupa...

v, 2020-11-01 10:12 — senseiagocs
90F3BF41-A894-428A-9862-D03EC7B36455.jpeg
Vácon léptek tatamira  azok, akik vállalták a vírushelyzetben is a küzdelmeket a Yakuzák SE / Y Akadémia versenyzői közül.
Többen ugyanis otthon maradtak és csak szurkoltak és bíztatták társaikat az év utolsó versenyén. Végül 12 éremmel tért haza  a lelkes csapat. Ezúttal talán az érmeknél is fontosabb, hogy végre tatamira léphettek a jászberényi és nagykátai Y Házakban naponta szorgalmasan gyakorló karatékák. A versenyzőket három edző és egy masszőr kísérte el az Y Média mellett a sportos városba Vácra.

" Húsznál is többször ipponnal jöttek le a tanítványok a tatamiról ezen a hétvégén. Ez volt a feladat. Emellett több wazari is született, valamint erős fölénnyel bírói döntéssel is sikerült felülmúlni ellenfeleinket. Természetesen nagy ívű következtetéseket nem szabad levonni a versenyről, mert nálunk is voltak azért néhányan, akik alul teljesítettek a kimaradt versenyek miatt. Mindenesetre van miről beszélnünk végre. Csalódás volt, hogy Kerekes Réka nem tudott küzdeni mert nem volt ellenfele és Móczó Milánnnal szemben feladták a küzdelmet ketten. November 6-án versenyzői megbeszélés és értekezlet lesz a szülők bevonásával a jászberényi Y Házban, ahol a 2021-es év tervezése zajlik majd." - mondta az Y Akadémia  mestere Agócs Tibor

Eredmények:
I.hely
Halóka Levente 
Palásti Krisztián 
Csáki Noel
Móczó Márk
Notheisz Janka
Móczó Milán
Treba-Kovács Jázmin

II.hely
Ferenczi Attila
Bagó Balázs
Nagy Árisz
Juhász Zoltán
Bagyinszki Máté

(tovább...)