Támogatást kapott az egyesületünk...

v, 2020-08-16 10:07 — admin
kinai-horoszkop-koszonet-alt.jpg
Jó hírt kapott a Yakuzák SE / Y Akadémia a múlt héten Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár asszonytól.
Az EMMI által küldött hivatalos levélben arról tájékoztatták az egyesület elnökét dr. Rédei Istvánt, hogy kettő millió forint támogatást nyújt az államtitkárság az egyesület számára.
A támogatás elnyeréséhez nagy segítséget nyújtott Pócs János a térség országgyűlési képviselője. Az egyesület elnöke hivatalos levélben köszöni meg a közbenjárást:

"Tisztelt Országgyűlési Képviselő Úr!
A Yakuzák Sportegyesület nevében szeretném megköszönni Önnek Dr. Szabó Tünde államtitkár asszonyhoz eljuttatott egyéni kérelmünkkel kapcsolatos közbenjárását és támogató segítségét. A 2 millió forintos támogatás, melyet sikerült kieszközölnie, rendkívül nagy segítség egyesületünk fennmaradásához, az Y Ház létesítmény fenntartásához és sportszakmai céljaink megvalósításához. A fent említett támogatás különösen nagy segítség most, hiszen Jászberény város törölte egyesületünk működési támogatását, így az Ön közbenjárása csökkenteni tudta a költségvetési hiányunkat. A 2014-ben megálmodott, és 2015-ben együtt megvalósított Y Ház valóban sok fiatal második otthona lett az elmúlt években és beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Mint Jászberény egyik legeredményesebb egyesületének elnöke tájékoztatom, hogy 2020-ban 30 éves a Yakuzák Sportegyesület. A jubileum okán ősszel kisebb rendezvényünk lesz az Y Házban, mellyel kapcsolatban természetesen keresni fogjuk Önt hamarosan.
Megtisztelő együttműködését, segítségét köszönjük!
Jászberény, 2020. 08. 16.
Dr. Rédei István
Yakuzák Se elnöke "

(tovább...)