TV2 - Az építkezők...

k, 2019-12-10 21:55 — admin
p.jpg
Kedves Szülők! Kedves Tanítványok!
Miközben sokunknak sok dolog természetes másoknak azonban rengeteg erőfeszítéssel sem az. Közösségünket az tette az ország és Európa legeredményesebb egyesületévé, hogy vállvetve dolgoztunk a közös célokért. Most "Az építkezők" stábja világított rá értékeinkre és adott nekünk az országos médiában is lehetőséget ezt megmutatni. Bajdik Beatrix és Babay János szívességet-szívességre halmozva szerezte meg azt az összeget és azokat a támogatókat, szakembereket, akik a Benkő családot felújított otthonhoz juttatták. Tápiószelén Kusper Zoltán tanítványai és a szülők elképesztő munkával, hozzáállással tolták végig ma is a munkát és az egész projektet. 
Természetesen a filmfelvétel mindenki számára új és sokszor meglepő volt, mert soha nem gondolunk bele egy film néző pontjaiba. Többször felvenni egy-egy munkálatot több szögből türelmet igényel. A Benkő család számára a beköltözés hasonló türelmet fog igényelni, hiszen sok-sok munka még hátra van. Mégis a házuk ma lakhatóbb, tisztább, és mindenképpen egészségesebb környezetet biztosít a gyerekek számára  lett mint azelőtt. 
Páratlan dolgot vittünk véghez ismét....

"Kedves Beatrix! Neked és a stábnak köszönhetünk mindent, De legfőképp Neked! Emeljük kalapunk! Köszönet a tápiószelei csapatnak akik a munka frontjában állták a sarat. Végül köszönet mindenkinek aki részt vállalt a munkában és a szereplesben."
sensei

(tovább...)