Y Egészségnap és tornapalya avató és átadó ünnepség...

v, 2019-06-16 15:32 — senseiagocs
A2CF1DF1-15DB-41FB-A15D-5FCFDA8EEAB3.jpeg
EGÉSZSÉGNAP 

Kedves Szülők, Kedves Támogatók! Kedves Tanítványok, Sporttársak!

Hatalmas társadalmi összefogással elkészült az Y Ház udvarán az a 4,5 millió forint értékű beruházás melyet egy éve kezdtünk el. A július 2-án az "Egészségnap" keretein belül adtuk át  az ACTIVE DIVISION névre keresztelt tornapályát a sportolóknak. A tornapálya avatón városunk polgármestere dr. Szabó Tamás méltatta az egyesület munkáját, eredményeit és közösségünket. A rendezvényen az Y Házban helyet kapó sportágak mutatkoztak be, de volt ingyen fagylalt és ugráló vár is.
Az eseményről az Y Média természetesen forgatott: https://youtu.be/DLUUaxdw7xY

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Köszönet Jászberény város Önkormányzatának a projekthez nyújtott támogatásért!

Köszönet a Jászság Népi Együttes minden tagjának, külön köszönet Szűcsné Urbán Máriának és Szűcs Gábor egyesület vezetőjének a projekthez nyújtott támogatásért!

Köszönet a Konkoly Electro Kft. nek Konkolyné Szappanos Anettnek és Konkoly Szabolcsnak a projekthez nyújtott támogatásért!

Köszönet a Fortaco Zrt.-nek Vighné  Tótok Ágotának a projekthez nyújtott támogatásért.

Köszönet a Rian-up Kft-nek Csík Anitának és Szajka Györgynek a projekthez nyújtott támogatásért!

Köszönet a Tuti-Peso Kft. nek Soós Anitának és Soós Andrásnak a projekthez nyújtott támogatásért!

Köszönet Tolmácsiné Németh Hajnalkának és csapatának a projekthez nyújtott felajánlásért!

Köszönet a Csepel Kerékpár Kft. tulajdonosának Molnár Péternek a felajánlásért!

Köszönet a Tilly Panzió tulajdonosának Szántai Attilának a felajánlásért!

Sportszerek, tornapálya elemek:

A HU-MAGO Kft. ügyvezetőjének Horváth Attila támogatásának köszönhetően új olimpiai súlyok érkeztek az Y Házba. A 150 kg súly és az olimpiai rúd az erő fejlesztéséhez nélkülözhetetlen eszköz. A tornapályához is készítettek elemeket és azokat minőségi porfestéssel vonták be.

STELL KLM BAU Kft. azaz a Kiss család támogatásának köszönhetően, kettlebellek, medicin labdák, gumi szalagok, forgó zsámolyok és konzol is érkezett, melyek tovább bővítik a funkcionális edzések edzésszerkezetét és variálhatóságát. 

SECURUS HUNGARY ZRT. tulajdonosának id. Szatmári Zoltánnak és fiának és családjának köszönhetően 20 db kiváló minőségű TRX-et kaptunk saját arculati színeinkkel és logónkkal ellátva.

JÁSZ-BARKÁCS BT. tulajdonosa Balogh Zsolt kötő elemeket és számtalan a pálya építéséhez nélkülözhetetlen eszközzel támogatta pályánk építését.

JÁSZ-CUKRÁSZ Kft. tulajdonosának Tugyi Róbertnek köszönhetően ponyva készült a tornapályán használt 12db új dobozra megóvva így az időjárás szeszélyétől azokat.

Az SELENA Kft. ügyvezetője Nagy Gábor a szánkó pálya burkolatához nyújtott segítséget. A kiváló minőségű UV álló szőnyeget 

Sas Attila a SAS-TEX-KER Kft. tulajdonosa segített leragasztani.

Kis János lakatosnak köszönhetően új konzolok kerültek a falakra, melyek medicin labdákat, BOSU-kat, illetve súlyokat tartanak. Így rendezettebb lett a terem és sok eddig feleslegesen felhasznált terület szabadult fel. Az udvaron a nagykaput is megjavította és egyéb munkákat is végzett a tornapálya biztonsága érdekében.

Farkas Lajos a tornapálya világításához nélkülözhetetlen oszlopot adományozta egyesületünknek, és ő maga végezte az oszlop átalakítás lakatos munkálatait is.

Fazekas Istvánnak köszönhetően szánkót érkezett, amelyre súlyokat pakolva erős edzéseket tudunk végezni. 
     
Baranyi István kőművesnek a minőségi munkáért!  

Nagy Sándornak a lakatos és festés munkákért!

(tovább...)